3 francuska kruha
250 g Šunkarice
200g Gaude
1 veća crvena paprika ( ili zelena)
4-5 kiselih krastavaca
3 jaja
1 vrećica majoneze
100g margarina
2 žlice vrhnja
1 žlica senfa
1 žličica Vegete
malo bibera
Priprema
1.
Dok se jaja kuhaju, šunkaricu, krastavce i papriku nasjeckajte na sitne kockice a sir naribajte. Izdubite dva francuska kruha i usitnite sredinu kruha. Izdubite i treći u drugu posudicu - ta količina Vam nije potrebna, nju iskoristite za nešto drugo :)
2.
Kada su jaja tvrdo kuhana odvojite žumanjak od bjeljanjka. Bjeljanjke narežite na sitne kockice i dodajte predhodno pripremljenom sadržaju.
Žumanjke, margarin, majonezu, senf i vrhnje izmiksajte štapnim mikserom uz dodatak malo Vegete i malo papra.
3.
U nasjeckani sadržaj dodajte sredinu francuskog kruha i sir te sve prelite sa nadjevom i dobro promješajte.
4.
Malom žličicom punite izdubljeni kruh pazeći da Vam ne pukne.
Posluživanje
Pripremljene kruščiće ohladite u frižideru prije posluživanja, a možete ih spremiti i u zamrzivač pa poslužiti kada Vam dođu gosti.
U slast!
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar