Sastojci
250 gr Petit keksa
200 gr Cokolade
100 gr Putera
2 kašike Dulce de lechea
2-3 kašike Mlijeka
Krema
80 gr Instant pudinga (puding koji se ne kuha)
2 kašike Dulce de lechea
500 ml Slatke pavlake
Glazura
200 ml Slatke pavlake
50 gr Putera
200 gr Tamne čokolade
Priprema
1.
Keks izlomiti . Na tihoj vatri staviti sve sastojke da se rastope . Kada se rastope ,preliti preko keksa .Sipati u kalup 24 cm i ostaviti da se hladi
2.
Krema:Sipati slatku pavlaku i puding(koristila sam od karamele puding) i umutiti. Pošto se vrlo brzo zgusne i uglavnom više nego što treba ,dodati 2-3 kašike mlijeka,pa dodati još dulche de leche. Premazati preko keksa i vratiti da se hladi
Glazura : sipati sve sastojke u šerpi i staviti na tihoj vatri da se rastope.. Miješati dok ne postane smjesa glatka i sjajna . Preliti preko kreme,ostaviti par sati u frižideru, maći obruč i ukrasiti po želji
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar