1 pakiranje gotovih kora za medenu pitu
za kremu :
800 g. svježeg kravljeg sira
500 g. milerama ili kiselog vrhnja za visokim udjelom masnoće
6 žlica šećera (kristal)
6 žlica kokosa sitnije samljevenog
po ukusu kokosa za posipanje pite
Priprema
1.
U dubljoj zdjeli izmiksati sir, mileram ili kiselo vrhnje, kokos i šećer. Miksati tako dugo dok se šećer ne otopi. Zatim premazivati kore. Kremu podijeliti u 4 jednake zdjelice i premazati svku koru uključujući četvrtu i posipati po ukusu sitno mljevenim kokosom. Pitu nije potrebno opterećivati jer jako dobro kore otpuste. Staviti u hladnjak na nekoliko sati ili preko noći.
Posluživanje
Poslužiti dobro ohlađenu uz šalicu kave ili čaja.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar