Sastojci 4 osobe
1/2 cijeloga pilića
oko 10 krumpira
2 m.ž mljevene crvene paprike slatke
1.5 m.ž soli
3-4 v.ž parmezana
1,5 do 2 dcl ulja
Priprema
1.
U jednoj manjoj posudi pomiješaj ulje sa soli,parmezanom i mljevenom slatkom paprikom.
2.
Pripremi polovicu pileta u komadu.Krumpir oguli pa ga nareži na veće kocke.
3.
Pripremi tepsiju.Upali pećnicu na 200 stupnjeva.Kistom premaži piletinu s obje strane i stavi je na sredinu tepsije.Ostatak prelij preko krumpira pa dobro promiješaj.Krumpir rasporedi oko polovice pilića.
4.
Stavite u pećnicu na oko sat i pol.Piletinu 1-2 okrenite da se lijepo zapeče s obje strane.Krumpir isto par puta malo okrenuti,ili samo protresti tepsiju.Po potrebi malo dolijati ulja.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar