loading...

KAJMAK PIZZA SA STARIM HLJEBOM

Sastojci:
    desetak kriški suvog hleba
    100 g kajmaka
    1 jaje
    1 kašika tvrdog sira
      1 Donkafe šolja mleka (oko 2 dcl)
    100 g kulena
    300 g mocarele
    kečap
    origano, so, biber


Priprema:
    Tepsiju podmazati uljem i složiti kriške hleba, tako da se popune sve eventualne praznine.
    U sud razbiti jaje, pa dodati kajmak, mleko, sir, so.
    Sve umutiti i preliti preko hleba. Krugove kulena složiti na picu. Mocarelu deblje iseći, pa staviti na picu.
      Od gore posuti origanom i biberom, pa našarati kečapom.
    Ostaviti pola sata da hleb upije sastojke, pa peći na 220°C oko 20 minuta.


    Izvor:  www.kuvajmo-blogovski.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar