loading...

Evo kako da otpušite sinuse za 30 sekundi!

Ovo je nevjerovatno lak i efikasan metod da otpušite sinuse i riješite se nagomilane sluzi, bez ikakvih farmaceutskih proizvoda.

Svima nam se dešava da se probudimo ujutru zapušenog nosa, pogotovo tokom sezone alergija. Zato vam donosimo ovaj ineresantan metod kako da oslobodite kanale i otpušite sinuse.

Naravno, ovo nije metod kojim se možete izliječiti od uzroka, ali može da pomogne u kritičnim situacijama. Bilo bi dobro i da uključite začinjenu i ljutu hranu u ishranu, jer i ona djeluje protiv zapušenih sinusa i sporednih nosnih šupljina. Pored toga, možete da držite na čelu morsku so, zagiejanu na 40 stepeni i umotanu u maramicu.


Evo kako da otpušite sinuse:

Prvi korak – stavite jezik na nepce i pritisnite dobro, napravite pokret kao da hoćete da uvučete jezik u grlo, ali zbog pritiska on ostaje uz nepce.

Drugi korak – stavite palac na tačku koja se nalazi tačno između obrva.

Treći korak – Pritisnite prstom tačku između obrva. Pritisak treba da bude prilično jak, a u isto vrijeme učinite opisani pokret jezikom, sve to u trajanju od 30 sekundi.

Nos bi trebalo odmah da procuri i sinusi se oslobode nagomilane sluzi. Prilikom ove vježbe, kosti oko sporednih nosnih šupljina se malo pomjeraju i tako oslobađaju kanale.

Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar