NAJBOLJA VOĆNA TORTA BEZ PEČENJA TOLIKO DOBRA DA SE POJELA ZA JEDAN DAN

Brza,lagana i fina….ma fantasticna je ...





Sastojci:

    1 pakovanje kora za rozen tortu
    1 kg jagoda
    500g belog slaga
    3 dl hladne kisele vode
    2 kisele pavlake
    200g secera u prahu

Priprema

Ociscene jagode secite na kolutove debljine 2-3 mm. Umutite slag sa hladnom kiselom vodom pa dodajte umucenu pavlaku sa secerom u prahu. Sve dobro sjedinite.





Koru premazite slagom,preko slaga stavite drugu koru pa opet premazite slagom. Na slag poredjajte jagode a preko njih stavite jos malo slaga da bi se sledeca kora bolje zalepila. Filujte tako svaku koru a na svaku drugu stavljajte i jagode. Tortu mozete dekorisati po zelji i volji….

PODIJELITE SA PRIJATELJIMA:

Nema komentara:

Objavi komentar