Jagodica tortica - mmm kako je ukusna!!

 Sastojci

    3 jaja
    100g šećera ( kristal)
    100g šećera u prahu
    2žice mlijeka
    1 Vanilin šećer Dolcela
    1 Pudinga vanilin Dolcela
    100g Glatkog brašna Podravka
    pola litre hopla šlaga (ili sl.)
    250g svježeg sira
    1 Prašak za pecivo Docela
    prstohvat soli
    2 vrecice kremfixa
    500g jagoda


 Priprema

    1.

    biskvit : 3 jaja (žumanjke odvojiti), 2 žlice mlijeka, 100g šećera, 1 vanilija šećer, 100g brasna, 1 puding od vanilije(prašak), 1 prašak za pecivo, malo soli i na kraju bjelanjak  peći 20-25min na 180 stupnjeva.
    2.

    krema: pola litre hopla (ili sl.) šlaga, 250g svježeg sira, 100g šećera u prahu, 2 vrecice kremfixa, 500g jagoda (narezati na ploške) i dodati u kremu!

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
PODIJELITE SA PRIJATELJIMA:

Nema komentara:

Objavi komentar