Sastojci
3 kutije bebi piskota
400g malina
fil
100g secera u prahu
350g kisele pavlake
300g mlevene plazme
50g belog krem slaga
50ml hladne kisele vode
drugi fil
250g belog krem slaga
250ml hladne kisele vode
jos
mleko za natapanje piskota
Priprema
1.
Uzeti kalup za torte od 26cm, posto je torta vislja koristila sam cvrstu foliju visine 10cm, oblozila stranice kalupa. Uzeti mleko i potopiti kratko piskote i redjati oko stranice kalupa, pa zatim dno. Ostaviti ustranu dok pripremate fil.
2.
Umutiti pavlaku sa secerom u prahu, zatim dodati umuceni slag i mlevenu plazmu. Podeliti na dva dela. Umutiti onih 250g krem slaga sa kiselom vodom i isto podeliti na dva dela.
3.
Prvi deo fila staviti na piskote, zatim poredjati pola malina i na njih prvi deo slaga, pa opet umakati piskote i redjati, zatim sve ponoviti sa preostalim sastojcima. Ostaviti preko noci da se dobro ohladi i filovi povezu.
4.
Sutra dan skinuti stranice kalupa i dekorisati po zelji. Prijatno!
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar