loading...

Letnja torta - veoma ukusna i osvježavajuća!

 Sastojci

    3 kutije bebi piskota
    400g malina
    fil
    100g secera u prahu
    350g kisele pavlake
    300g mlevene plazme
    50g belog krem slaga


    50ml hladne kisele vode
    drugi fil
    250g belog krem slaga
    250ml hladne kisele vode
    jos
    mleko za natapanje piskota

 Priprema

    1.

           Uzeti kalup za torte  od 26cm, posto je torta  vislja koristila sam cvrstu foliju visine 10cm, oblozila stranice kalupa. Uzeti mleko i potopiti kratko piskote i redjati oko stranice kalupa, pa zatim dno. Ostaviti ustranu dok pripremate fil.
    2.

             Umutiti pavlaku sa secerom u prahu, zatim dodati umuceni slag i mlevenu plazmu. Podeliti na dva dela. Umutiti onih 250g krem slaga sa kiselom vodom i isto podeliti na dva dela.
    3.

           Prvi deo fila staviti na piskote, zatim poredjati pola malina i na njih prvi deo slaga, pa opet umakati piskote i redjati, zatim sve ponoviti sa preostalim sastojcima. Ostaviti preko noci da se dobro ohladi i filovi povezu.


    4.
          Sutra dan skinuti stranice kalupa i dekorisati po zelji. Prijatno!

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar