Nešto drugačije, kao stvorena za ove temperature. - Gazpacho s lubenicom !

 Sastojci

    1 mala konzerva pelata (neto 400 g)
    1 crvena paprika
    1 manji krastavac
    ½ glavice ljubičastog luka
    2 šalice narezane i očišćene lubenice
    chilli paprika po okusu




    soli po okusu
    bijeli papar po okusu
    1 režanj češnjaka
    lišće bosiljka
    sok od ½ limete

 Priprema

    1.

    Papriku, krastavac, luk i lubenicu očistiti i narezati na kockice. Povrće staviti u blender, dodati rajčicu sa sokom i ostale navedene sastojke i usitniti.

    Juhu hladiti u hladnjaku minimalno 3 sata. Ukoliko želite juhu servirati odmah, u blender dodati kockice leda.



    2.
    Hladnu juhu dekorirati narezanim povrćem i lišćem bosiljka.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com

PODIJELITE SA PRIJATELJIMA:

Nema komentara:

Objavi komentar