Sastojci
1 mala konzerva pelata (neto 400 g)
1 crvena paprika
1 manji krastavac
½ glavice ljubičastog luka
2 šalice narezane i očišćene lubenice
chilli paprika po okusu
soli po okusu
bijeli papar po okusu
1 režanj češnjaka
lišće bosiljka
sok od ½ limete
Priprema
1.
Papriku, krastavac, luk i lubenicu očistiti i narezati na kockice. Povrće staviti u blender, dodati rajčicu sa sokom i ostale navedene sastojke i usitniti.
Juhu hladiti u hladnjaku minimalno 3 sata. Ukoliko želite juhu servirati odmah, u blender dodati kockice leda.
2.
Hladnu juhu dekorirati narezanim povrćem i lišćem bosiljka.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar