loading...

Isprobajte ove sendvice, hrskave i ukusne sigurno ce vam se svidjeti, a pogotova vasim najmladima. Ja ih obozavam!

 Sastojci

    Za sendvice:
    tost kruh
    abc krem ili topljeni sir
    sir gauda
    sunka
    Za pohanje:
    jaja
    krusne mrvice
    ribani Parmezan
    zacini ( persin i bosiljak )
    suncokretova ulja


 Priprema

    1.

    Uzmite nekoliko snita tost kruha ( koliko zelite senvica toliko snitica tosta ) odrezite mu koricu i svaku sniticu prodite sa valjkom da postene tanka i plosnata....
    2.

    Kad to napravite tost namazati sa krem ili topljenim sirom zatim staviti snitu sira i za kraj sunku... ( tako ponoviti na svakoj sniti tosta ) .
    3.

    Punjene tostice pazljivo zarolati i omotati u aluminijsku fotiju te staviti na hlanjenje oko 15 min.
    4.

    Za to vrijeme pripremite sve za pohanje, izmutite jaja, u drugu posudu krusne mrvicu u koje dodajemo sir parmezan te zacine ( bosiljak i i persin )
    5.

    Pripremite ulje za przenje, i kad je dovoljnu vruce stavljate rolice koje ste prethodno pripremili za pohanje. Kad poprime lijepu boju, gotove su i spremne za posluzivanje!



Posluživanje

Posluzite ih vruce sa umakom od rajcice ili salatom. Dobar tek!

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar