loading...

Kremisimo kocke - savršene su!

 Sastojci

    2 vrećice Pudinga vanilin Dolcela
    2 žlice Pšeničnog oštrog brašna Podravka
    2 žlice Gussnela Dolcela
    100 g šećera
    1 l mlijeka
    250 g maslaca
    200 g Čokolino namaza
    5 krem bananica
    100 g čokolade
    700 g keksa Petit Beurre
    sok od 2 naranče
    2 vrećice Šlag pjene Dolcela
    250 ml mlijeka


 Priprema

    1.
    Sadržaj vrećica pudinga, brašna, Gussnela i šećera razmutite u malo mlijeka.
    2.
    Ostatak mlijeka zakipite, uklonite s vatre, dodajte mu razmućenu mješavinu pudinga te neprekidno miješajući kuhajte 1-2 minute.
    3.
    U rashlađenu puding kremu umiješajte razrađeni maslac i električnom miješalicom izradite glatku kremu. Kremu razdijelite u 3 dijela.
    4.
    U prvi dio umiješajte čokolino namaz, u drugi dio narezane krem banane, a u treći naribanu čokoladu.
    5.
    Kekse umočite u sok i rasporedite po pripremljenom plehu. Na njih stavite prvu kremu pa ponovo poredajte red keksa te ih prekrijte drugom kremom po kojoj posložite red keksa i na kraju premažite trećom kremom.
    6.
    Sadržaj vrećica Šlag hita uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti šlag.
    7.
    Šlag premažite preko kolača i dobro rashladite.


Posluživanje

Kolač narežite na kocke i poslužite.
Savjet

Kolač mora odstajati nekoliko sati da keksi omekšaju.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar