Sastojci 6 osoba
tijesto;
5 jaja
1 Vanilin šećer Dolcela
25 dag šećera
125 ml ulja
125 ml likera od jaja
28 dag brašna
1 Prašak za pecivo Docela
10 dag mljevenih lješnjaka
nadjev;
50 dag svježeg sira
2 jaja
8 dag šećera u prahu
1 Puding vanilija Dolcela
Priprema
1.
Za tijesto izmiksati jaja s vanilin šećerom i šećerom.Dodati liker od jaja,ulje.Na kraju umiješati mješavinu brašna i praška za pecivo,te mljevene lješnjake.Sipajte u srednji duboki pleh.
2.
Za nandjev izmiksajte sir s šećerom,jajima i pudingom.Nalijte u vrećicu za ukrašavanje pa istisnite nadjev po tijestu...kao na slici(s razmakom od oko 3 cm).
3.
Kolač pecite na 180 stupnjeva oko 40 minuta.Ohlađeni kolač posipajte šećerom u prahu.
4.
Poslužite uz kavu,čaj....Dio možete i zamrznuti pa odmrznuti po potrebi na sobnoj temperaturi.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar