Sastojci
500 g čajnih kolutića
1/2 l mlijeka
3 žumanjka
5 žlica šečera
1 puding od vanilije
4 žlice brašna
200g maslaca
1/2 kg sjeckanih breskvi
500 ml vrhnja za šlag
Malo mlijeka s rumom za umakanjee kolutića
sok od 1/2 limuna
Priprema
1.
Najprije,skuhati kremu.U mlijeku smutiti smiksati žumanca,,brašno,puding i šečer.Staviti kuhati i uz stalno miješanje kratko kuhati.U ohlađeno umiješati omekšani maslac..Volim umiješati sok od pola limuna za svježinu.
2.
U manji kalup,pa čak i okrugli za manje torte,poslagatikolutiće namočene u mlijeku i rumu.U svaku rupicu utisnuti komadić breskve.Preko staviti kremu pa opet kolutiće s breskvama.Sve ukrasiti šlagom.I to je to.Za veći kalup dobro bi bilo dupla količina kreme.
3.
Najukusnije je dobro,dobro rashlađeno.Dobar tek!
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar