Sastojci 4 osobe
500g kora za pitu
2 veće tikvice
cimet
ulje
oko 150g šećera
Priprema
1.
Pripremiti sve sastojke, tikvice oljuštiti i izrendati, ostaviti oko pola sata da se ocede.
Poređati tri kore jednu preko druge, svaku premazati uljem, odozgo staviti rendane tikvice (preko cele kore).
Preko tikvica staviti 2-3 kašike šećera, isto toliko prezli ili griza (ja sam koristila griz) i po želji malo cimeta.
Kore urolati i ređati u podmazan pleh, premazati ih odozgo uljem. Postupak ponavljati dok se ne utroši sav materijal.
Peći na 200C oko 30 minuta, dok ne porumeni.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
500g kora za pitu
2 veće tikvice
cimet
ulje
oko 150g šećera
Priprema
1.
Pripremiti sve sastojke, tikvice oljuštiti i izrendati, ostaviti oko pola sata da se ocede.
Poređati tri kore jednu preko druge, svaku premazati uljem, odozgo staviti rendane tikvice (preko cele kore).
Preko tikvica staviti 2-3 kašike šećera, isto toliko prezli ili griza (ja sam koristila griz) i po želji malo cimeta.
Kore urolati i ređati u podmazan pleh, premazati ih odozgo uljem. Postupak ponavljati dok se ne utroši sav materijal.
Peći na 200C oko 30 minuta, dok ne porumeni.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar