Sastojci 8 osoba
sastojci
za puding nougat kremu potrebno je:
800ml. mlijeka
12 žlica Šećera ( kristal)
1 vrećica Burbon vanilija šećer Dolcela
2 vrećice Pudinga nougat Dolcela 80g.
50g. mljevenih lješnjaka
1 vrećica Instant želatine Dolcela 20g.
za ukrašavanje potrebno je:
60-70g. Kokosa brašna Dolcela
30-40g. mljevenih lješnjaka
Priprema
1.
pripremite puding kremu od lješnjaka
skuhajte pudinge prema uputi na vrećici,u toplu kremu dodajte mljevene lješnjake i želatinu fix,smjesu dobro umutite.
2.
manji,dublji pleh za kolače 15x25cm.lagano premažite uljem,ulijte puding kremu sa lješnjacima,poravnajte površinu,širokom,navlaženom oštricom noža(kako bi to naše bake govorile "zagladiti").
3.
ostavite da se dobro ohlade i stisnu ,najbolje preko noći.
drugi dan izrežite na štanglice i svaku uvaljajte u kokosovo brašno i mljevene lješnjake.
Posluživanje
puding-nougat-lješnjak,možete zamijeniti s čokoladnim okusom,ako više volite ..a volite li intezivniju aromu lješnjaka tada ih lagano tostirajte ,ohladite,ogulite i sameljite.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar