Sastojci
TESTO
250 g brašna
100 g šečera
125 g putera
1 jaje
1/2 Praška za pecivo Dolcela
1 Vanilin šećer Dolcela
FILA
250 g maka
100 g šečera
3 žlice džema od šljiva
1 žlica Meda cvjetnog Podravka
1 žlica otopljenog maslaca
1,5 dl mleka
SIR
250 g svježeg sira (skuta)
80 g šečera
300 ml moskarpone (ili kiselo vrhnje)
3 jaja
1 Vanilin pudinga Dolcela
korica od limuna
Priprema
1.
Iz svih sastojka zamesimo testo. Pleh namažemo sa margerinom i posujemo sa brašnom. (25 x 30 cm).
Testo sa rukama razvučemo po pekaču. Na kraju ga joše sa čašom razvaljamo.
2.
Mleko zakuhamo, dodamo šečer, putar, džem i med.Na kraju umješamo mak..
Pustimo, da se malo ohladi.
Fil enakomerno nanesemo na testo.
3.
Izmiksati žumanjke sa šečerom, dodati svježi sir, maskarpone, korico od limuna i puding.
Na kraju lagano umješati sneg od bjeljanka.
Izliti preko maka.
Peči na 180 C oko 30 - 35 min.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar