loading...

Oblatne u kremi i na kremi. Izazovno za mene! A za vas? Probajte!

 Sastojci

    BISKVIT:
    6 jaja
    6 žlica šećera (kristal)
    6 žlica Glatkog brašna Podravka

    KREMA:
    25 dkg margarina
    25 dkg šećera u prahu
    4 žumanjka
    2 žlice jake crne kave
    2 oblatne
    10 dkg oraha/badema - sjeckanih i sjeckanih
    4 rebra čokolade za kuhanje

    2 oblatne


 Priprema

    1.

    U tepsiju stavite 2 oblatne te iz ispecite u rerni. Ohladite ih i sameljite.

    2.

    BISKVIT:

    Izmutite jaja i šećer, dodajte brašno te dobro izmutite.

    Smjesu sipajte u tepsiju veličine oblatne i ispecite, Pečeni biskvit okrenite na tacnu. Ohladite..
   
    3.

    KREMA:

    Odvojite bjelanjke i žumanjke. Ispečene oblatne koje ste ohladili i izmljeli umiješajte u dobro izrađenu smjesu od margarina, šečera u prahu i žumanjaka. Potom dodajte skuhanu i ohlađenu kavu te orahe. Na kraju dodajte dobro izrađeni snijeg od bjelanjaka
    4.

    REDOSLIJED SLAGANJA:

     biskvit-pola kreme-oblatna-krema.oblatna-glazura od 4 rebra čokolade za kuhanje



Posluživanje

Narežite i uživajte uz šalicu fine kave

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar