Sastojci 10 osoba
Biskit
16 dkg Mljevenih oraha
14 dkg Šećera.
6 kom Žumanjka.
5 dkg Prezle.
1 kom Prašak za pecivo Docela
6 Bjelanjka snijeg
Krema
4 kom Cijela jaja.
15 dkg cokolade crne za kuhanje
15 dkg sećera ( kristal)
25 dkg margarina /maslaca
3 žlice. ruma
Priprema
1.
Žumanjke sa šećerom dobra izmiksaj pa dodaj sve sastojke i na kraju umijesaj lagano snijeg od bjelanjaka. Peci na 180 stupnjeva probati sa sibicom ovisno u pećnici kad je pečeno.
2.
Za kremu kuhate jaja i šećer sa čokoladom na pari pa kad se sve otopi i lijepo poveze stavite da se ohladi . U hladno umiskajte margarin. Krema mora biti glatka.Kreme je dovoljno za filovati i premazati izvana.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar