Sastojci 8 osoba
1ERV 3 3 vrecice Puding nougat
1 l mlijeka
250 grama margarina
500 ml Slatkog vrhnja Dolcela
Turski keks
10 zlica secera
Priprema
1.
Skuhati pudinge sa secerom u litri mlijeka
2.
Pustiti da se puding ohladi , prekriti folijom da se nestvori korica..
3.
Pomijesati puding s izradjenim margarinom
4.
U drugu zdjelu izmiksat vrhnje za slag
5.
Slagati u kalup red keksa , nanijeti sloj kreme pa sloj vrhnja .. tako ponavljati dok ne nestane sastojaka ili ovisno o kalupu ja koristim onaj okrugli 26 cm
6.
Pustiti da se ohladi
7.
Ja sam ukrasila karamelom i ljesnjak krokantom
8.
Pustit da se ohladi nekoliko sati
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar