Sastojci
solja vode
1,5 solja secera
100gr cokolade
pola margarina
200 gr kokosa
2oogr mlevenog keksa
200gr petit beurre keksa
1dl mleka
solja je od 250ml
Priprema
1.
Prokuvajte vodu sa secerom pa dodajte cokoladu i margarin mesajte dok se ne otope.Sipajte mleveni keks ,promesajte pa tek onda po malo kokosa dodajte i polako mesajte.Ostavite malo kokosa za posipanje otprilike 3-4 kasike.
2.
Petit beurre malo umocite u mleko pa redjajte u pleh,moj je 23×38,polovinu vruceg fila sipajte preko prvog reda petita lepo poravnjajte.Preko opet poredjajte petit koji ste malo umocili u mleko pa preko ostatak fila.Pospite sa malo kokosa i ostavite da se skroz ohladi.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar