Za sendvice:
tost kruh
abc krem ili topljeni sir
sir gauda
sunka
Za pohanje:
jaja
krusne mrvice
ribani Parmezan
zacini ( persin i bosiljak )
suncokretova ulja
Priprema
1.
Uzmite nekoliko snita tost kruha ( koliko zelite senvica toliko snitica tosta ) odrezite mu koricu i svaku sniticu prodite sa valjkom da postene tanka i plosnata....
2.
Kad to napravite tost namazati sa krem ili topljenim sirom zatim staviti snitu sira i za kraj sunku... ( tako ponoviti na svakoj sniti tosta ) .
3.
Punjene tostice pazljivo zarolati i omotati u aluminijsku fotiju te staviti na hlanjenje oko 15 min.
4.
Za to vrijeme pripremite sve za pohanje, izmutite jaja, u drugu posudu krusne mrvicu u koje dodajemo sir parmezan te zacine ( bosiljak i i persin )
5.
Pripremite ulje za przenje, i kad je dovoljnu vruce stavljate rolice koje ste prethodno pripremili za pohanje. Kad poprime lijepu boju, gotove su i spremne za posluzivanje!
Posluživanje
Posluzite ih vruce sa umakom od rajcice ili salatom. Dobar tek!
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar