Sastojci
Biskvit
4 jaja
10 žlica šećera
10 žlica brašna
2 žlice kakaa
1 prašak za pecivo
1 dl ulja
1 dl mlijeka
Preljev
3 dl čokoladnog mlijeka
Krema
4 dl mlijeka
4 žlice brašna
10 žlica šećera
1 vanilin šećer
1 čokolada
20 dag margarina
3 banane
Glazura
1 čokolada
5 dag margarina
Priprema
1.
Izmiksati jaja sa šećerom, dodati ulje i mlijeko i na kraju brašno izmješano s kakaom i praškom za pecivo. Peći na 200 C.
2.
Hladan biskvit preliti toplim čokoladnim mlijekom.
3.
U 2 dl mlijeka staviti šećer. Kada prokuha dodati prethodno izmješano brašno i ostala 2 dl mlijeka. Kuhati dok smjesa ne postane gusta, a zatim maknuti s vatre i dodati čokoladu. Miješati dok se ne otopi.
4.
U hladnu kremu dodati margarin, pjenasti izrađen s vanilin šećerom i izmiksane banane. Premazati biskvit.
5.
Za glazuru na pari otopiti čokoladu i margarin. Premazati preko kreme
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar