loading...

ZAŠTO DA BACATE STARI HLJEB KAD MOŽETE NAPRAVITI ODLIČAN RUČAK ZA 10 MINUTA

Sastojci
1 vekna starog hleba
4 jajeta
200 ml jogurta
200 ml kisele pavlake/ vrhnja/
150 ml mleka
200 g sunke u listovima
200 g gaude ili sl. sira u listovima
malo butera


Priprema
1.
Umutiti jaja, kiselu pavlaku,
jogurt i mleko.
Hleb iseci na parcad i pripremiti
uzu, duguljastu tepsiju
koju treba dobro podmazati
buterom.
2.
Svaku krisku hleba umociti
u smesu od jaja, pa vertikalno
naizmenicno redjati tako
natopljen hleb, list gaude i list
sunke.
3.
Kad se potrosi sav materijal, preliti
musaku smesom od jaja i
peci u zagrejanoj rerni na
220 stepeni do rumene boje.

Posluživanje
Posluziti uz jogurt.


izvor : coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar