GENIJALNA IDEJA KAKO ISKORISTITI STARI HLJEB I NAPRAVIRI SAVRŠEN RUČAK ZA 20 MINUTA

Sastojci
od pola do celog hleba, zavisi od velicine pleha
200g sira
2kom. jaja
od pola do jedne solje mleka
200-250g sunke
250g kackavalja
po ukusu kecap





Priprema
1.
Iseci kriske hleba debljine kao za sendvice.Poredjati ih u pleh.Praznine izmedju parcica hleba popuniti komadicima iseckanog hleba tako da se dobije ravna povrsina.
2.
Umutiti 200g belog kravljeg sira sa 2 jajeta i pola-jedna casa mleka.
3.
Tim filom premazati naslagani hleb.
4.
Preko nanesenog fila poredjati sunku kao za pizzu, narendati kackavalj preko sunke i prosarati kecapom.
Peci na 200°C oko 10-15 minuta ili kad kackavalj dobije odgovarajucu boju( pogledaj sliku ).
Posluživanje
Iseci na kocke i posluziti uz pice po izboru.
Napomena: Prilikom redjanja pre kackavalja po ukusu mozete redjati i prsutu ili kobasicu ili nesto po vasem ukusu.Za pecurke nisam sigurna jer se bojim da bi pustile vodu.Prijatno



izvor : coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:  

0 komentari:

Objavi komentar