500g heljdinih kora (7-8 kora u pakovanju)
250-300 g sremskog sira
2-3 dl gustog jogurta
200 g kisele pavlake
1/2 dl maslinovog ulja
1-2 jajeta
morska so
soda bikarbona, na vrh noža
maslinovo ulje za podmazivanje i premazivanje
Priprema
Rrenu zagrejati na 180°C.
Sjediniti sve sastojke za nadev.
Svaku koru presaviti u trougao, vrh okrenuti od sebe, premazati celu površinu nadevom, preklopiti levi i desni ugao duže stranice, ponovo premazati, uviti u rolnu i položiti na podmazan pleh.
U ostatak fila, po potrebi, doliti malo ulja i premazati rolnice.
Peći u zagrejanoj rerni oko 20-30 minuta, da lepo porumeni.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar