Pita od heljdinih kora... savršena!

 Sastojci

    500g heljdinih kora (7-8 kora u pakovanju)
    250-300 g sremskog sira
    2-3 dl gustog jogurta
    200 g kisele pavlake
    1/2 dl maslinovog ulja
    1-2 jajeta
    morska so
    soda bikarbona, na vrh noža
    maslinovo ulje za podmazivanje i premazivanje




 Priprema

    Rrenu zagrejati na 180°C.

    Sjediniti sve sastojke za nadev.

    Svaku koru presaviti u trougao, vrh okrenuti od sebe, premazati celu površinu nadevom, preklopiti levi  i desni ugao duže stranice, ponovo premazati, uviti u rolnu i položiti na podmazan pleh.

    U ostatak fila, po potrebi, doliti malo ulja i premazati rolnice.



    Peći u zagrejanoj rerni oko 20-30 minuta, da lepo porumeni.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
PODIJELITE SA PRIJATELJIMA:

Nema komentara:

Objavi komentar