Sastojci
Za 22 keksa:
200 g glatkog brašna
50 g kokosovog brašna
80 g šećera
1/2 praška za pecivo
prstohvat soli
100 g maslaca
1 jaje
šećer u prahu za posipanje
Priprema
1.
U zdjeli pomiješati brašno, kokosovo brašno, šećer, prašak za pecivo i sol. Utrljati maslac rezan na listiće pa sa jajem zamijesiti tijesto.
Tijesto podijeliti na 22 kuglice težine oko 23 grama.
Svaku na dlanu spljoštiti u krug, na sredinu staviti kocku bijele čokolade pa spojiti tijesto preko čokolade.
Oblikovati kuglice, slagati na lim obložen papirom za pečenje i peći na 180"C oko 20 minuta.
Ohladiti i po želji posuti šećerom u prahu.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar