,

Kokos keksi sa srcem od bijele čokolade

 Sastojci

    Za 22 keksa:
    200 g glatkog brašna
    50 g kokosovog brašna
    80 g šećera



    1/2 praška za pecivo
    prstohvat soli
    100 g maslaca
    1 jaje
    šećer u prahu za posipanje

 Priprema

    1.

    U zdjeli pomiješati brašno, kokosovo brašno, šećer, prašak za pecivo i sol. Utrljati maslac rezan na listiće pa sa jajem zamijesiti tijesto.

    Tijesto podijeliti na 22 kuglice težine oko 23 grama.

    Svaku na dlanu spljoštiti u krug, na sredinu staviti kocku bijele čokolade pa spojiti tijesto preko čokolade.




    Oblikovati kuglice, slagati na lim obložen papirom za pečenje i peći na 180"C oko 20 minuta.

    Ohladiti i po želji posuti šećerom u prahu.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
PODIJELITE SA PRIJATELJIMA:

Nema komentara:

Objavi komentar