Sastojci
Kora
500 g piskota
2 solje jake crne kafe
Fil
3 kutije Krema za kolače vanilija Dolcela
750 ml hladnog mlijeka
Premaz
2 vrecice Šlag krema vanilija Dolcela
400 ml mlijeka
5-6 kasika karamel preljeva za ukras
Priprema
1.
Pripremite vanila kremu prema uputama na kutiji i ostavite na stranu.
2.
Tepsiju velicine 40x26 cm premazati sa malo ulja i poredati piskote koje smo prethodno umocili u kafu.
Preko piskota premazati malo vise od polovine fila ,poredati ostatak piskota i premazati sa ostatkom fila.
3.
Ostaviti u frizider da se malo stegne oko pola sata.
4.
Pripremiti slag prema uputama na vrecici i premazati preko kolaca.
Ukrasiti sa karamel preljevom i ostaviti u frizider najbolje preko noci da se dobro ohladi.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar