2 pakovanja turskog keksa
1 kg kisele pavlake 20%
200 gr secsera u prahu
1 vanil šećer
slag, slatka pavlaka..
Priprema
1.
Pomesati pavlaku, secer u prahu i vanil secer, obavezno kasikom, nikako mikserom. Ostaviti u frizider na pola sata. Redjati keks, velicinu torte sami odredite, moja je bila srednje velicine,pa nisam potrosila sav keks. Preko keksa premazite fil, opet u kolicini po zelji..i tako redom, dok ne utrosite sve sastojke. Keks ne morate potapati u mleko, dovoljno odmekne od fila. Umutite slag ili slatku pavlaku, po zelji, i premazite tortu. Da bi se sve sjedinilo torta treba da odstoji par sati u frizideru.
Posluživanje
Torta se jako lepo sece i stabilna je..mislim da bi bila jako lepa u kombinaciji sa vocem.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar