loading...

Odlična i lagana...ima isti okus kao Raffaelo kuglice. Tko voli kokos, uživati će u ovom desertu

 Sastojci 7 osoba

    KREMA: 30 g Gussnela Dolcela 60 g šećera 2 vanilin šećera Dolcela 200ml šlaga 350 ml mlijeka 3 žlice kokosa
    biskvit: 3 jaja 100 g šećera 60 ml vode 1 vanilin šećer Dolcela 100g brašna 1žlica ulja 1 Prašak za pecivo Dolcela



 Priprema

    1.


    za kremu pomiješajte Gussnel, šećer, kokos i vanilin šećer, dodajte malo mlijeka i dobro promiješajte. Preostalo mlijeko zagrijte dok ne zakipi, pa u nj umiješajte pripremljenu smjesu. Zagrijavajte uz miješanje nekoliko minuta dok se krema ne zgusne.4. Kremu ohladite na sobnu temperaturu, pa u nju umiješajte prethodno izrađen šlag
    2.

    Žumanjke i šećer pjenasto izmiješajte. Dodajte vanilin šećer, vodu,ulje i brašno pomiješano s praškom za pecivo i dobro promiješajte. Na kraju lagano umiješajte snijeg od bjelanjaka. Pecite na 180°C oko 15 min.
    pečen biskvit zarolajte u vlažnu krpu i ostavite da se ohladi.
    3.

    Ohlađeni biskvit premazati sa kremom i zarolajte. Ukrasiti po želji..ja sam premazana ostatkom kreme i posipala kokosom i sitno sjeckanim lješnjacima te preljevom od čokolade


Posluživanje
Dobro rashladiti roladu i poslužiti

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar