Sastojci
Krema 1 1 litra mlijeka
5 žumanjaka
10 žlica brašna
15 dkg šečera
3 vanilin šečera, 25 dkg margarina
Krema 2 5 bjelanjaka
30 dkg šečera
I još oko 40 dkg pettit keksa
Priprema
1.
Mlijeko i šečer stavite kuhati,kad zakuha u to ukuhati žumanjke i brašno razmućenih u malo mlijeka.
2.
U hladno dodajte margarin.
3.
Složite keks na dno tepsije rasporedite prvu kremu na nju opet poslažite keks i gore kremu od bjelanjaka.
4.
Bjelanjke istući s pola šečera, a drugu pollovicu šečera stavite topiti u šerpu s debelim dnom.
Šečer mora potamniti, zatim tako vruće dodavati u izrađene bjelanjke istovremeno radeći mikserom....
Smjesa mora biti dosta čvrsta.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar