Sastojci
Biskvit
400g očišćenih naranči
4 jaja
100g margarina
300g šećera
250g glatkog brašna
1/2 Praška za pecivo Docela
Krema
200ml slatkog vrhnja
200g ABC sira
5 žlica šećera u prahu
1 Limun šećer Dolcela
Priprema
1.
Naranče očistite od kore i usitnite u blenderu.
Margarin sobne temperature izmiksajte sa šećerom i jajima. Postupno dodajte brašno pomiješano s praškom za pecivo i usitnjene naranče pa kuhačom sve dobro izmiješajte.
Biskvitnu smjesu izlijte u kalup za pečenje (20x30 cm) prekriven masnim papirom. Pecite 15 minuta na 175°C.
2.
Ohlađeni kolač premažite kremom od sira.
Za pripremu kreme slatko vrhnje izmiksajte sa šećerom u prahu i limun šećerom. Dodajte ABC sir, pa sve još jednom lagano izmiksajte da dobijete glatku kremu.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar