loading...

Brzi Nutella cheesecake - jaku ukusna torta, mljac, mljac!!

 Sastojci

    PODLOGA
    250g digestive keksa
    125g maslaca

    KREMA
    500g Mascarponea
    300g nutelle ili linolade nougat
    100g mljevenih lješnjaka
    60g šećera u prahu

    DEKORACIJA
    mljeveni lješnjaci
    komadići čokolade


 Priprema

    1.
     Za podlogu:

    Samljevene Digestive kekse stavite u zdjelu, dodajte maslac i rukama promješajte dok se smjesa ne sjedini.

    Protisnite smjesu na dno kalupa od 20cm i stavite u hladnjak da se stisne dok radite kremu.
    2.

    Za kremu:

    Mikserom pomiješajte krem sir, šećer u prahu, linoladu i lješnjake, zatim kremu ravnomjernu rasporedite po kalupu.

    Ostavite tortu u hladnjaku minimalno 3 sata prije posluživanja

    3.

    Za dekoraciju:

    Koristeći kalupe za keksiće tortu sam posula tankim slojem preprženih lješnjaka, a praznine ''ispunila'' komadićima bijele i mliječne čokolade.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Podijelite sa prijateljima:
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:

Nema komentara:

Objavi komentar