Sastojci
PODLOGA
250g digestive keksa
125g maslaca
KREMA
500g Mascarponea
300g nutelle ili linolade nougat
100g mljevenih lješnjaka
60g šećera u prahu
DEKORACIJA
mljeveni lješnjaci
komadići čokolade
Priprema
1.
Za podlogu:
Samljevene Digestive kekse stavite u zdjelu, dodajte maslac i rukama promješajte dok se smjesa ne sjedini.
Protisnite smjesu na dno kalupa od 20cm i stavite u hladnjak da se stisne dok radite kremu.
2.
Za kremu:
Mikserom pomiješajte krem sir, šećer u prahu, linoladu i lješnjake, zatim kremu ravnomjernu rasporedite po kalupu.
Ostavite tortu u hladnjaku minimalno 3 sata prije posluživanja
3.
Za dekoraciju:
Koristeći kalupe za keksiće tortu sam posula tankim slojem preprženih lješnjaka, a praznine ''ispunila'' komadićima bijele i mliječne čokolade.
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
loading...
Nema komentara:
Objavi komentar