1 kg pilećih prsa
malo vegete
1 kiselo vrhnje
2 žlice senfa
2 žlice majoneze
300 g kuhane šunke/lopatice
300g gauda ili trapist sira
papar
brašno,jaja, mrvice za paniranje
2-3 (ovisno o debljini šnicli) oblatne
Priprema
1.
Meso izrezati u šnicle i istući da budu dosta tanke, posipati vegetom i ostaviti da odstoji pola sata.
2.
U međuvremenu u posudu pomiješati vrhnje, senf, majonezu,papar, šunku narezanu na kockice i na krupno naribani sir.
3.
Oblatne staviti između vlažne krpe da omekša, poslagati šnicle, premazati filom i zarolati. Rolade staviti na 3 sata u zamrzivač (možete i napravit za sutradan).
4.
Izvaditi neposredno pred pečenje i zaleđene narezati na širinu prsta, panirati i peći na umjerenoj vatri.
Posluživanje
Poslužiti toplo sa umacima, rižom, graškom..
Preuzeto sa: www.coolinarika.com
Za kraj možda Vas ovi oglasi zanimaju:
Nema komentara:
Objavi komentar